Rynkebehandlinger og større læber med fillers | Royal Beauty

Få rynkebehandling og fyldige læber med fillers

– Drømmeudseendet er kun en forundersøgelse væk

Pæne læber og glat hud bliver nogen født med naturligt, mens andre har fået andre skønheder. Heldigvis lever vi i en tid, hvor man ikke behøves at gå på kompromis med sit udseende. Det er blevet nemmere og mere normalt end aldrig før at få foretaget kirurgisk indgreb for at fremme sit udseende. Fillers er et godt eksempel, og bliver taget i brug af flere tusinde af danskere. Det er tilmed også en sikker behandling, hvis det foretages af en professionel klinik. Men hvad er fillers, og hvordan kan det bruges til at få større læber?

Fillers produceret fra det naturlige hudstof hyaluronsyre anvendes oftest.

Dermale fillers er ikke det samme som botox – altså neurotoksiner. Sidstnævnte type “fryser” muskler for at reducere rynker, mens fillers fylder rynkerne på huden. Kollagen var tidligere et almindeligt filler-stof, men nu om dage bruger de fleste fyldstoffer, såsom restylane og juvéderm, hyaluronsyre – og det er med god grund. For takket være dets evne til at opbevare fugt er hyaluronsyre ansvarlig for at give huden et fyldigt og hydreret look. Hyaluronsyre bruges sædvanlig til fugtighed, men en creme eller serum kan desværre ikke gendanne tabt volumen på huden – det kan kun injicerbar hyaluronsyre. Når det er injiceret, kan det tilføje til den naturlige fyldning, eller genopbygge din krops naturlige produktion af hyaluronsyre, som aftager efterhånden som du bliver ældre.

Blot en enkel indsprøjtning får huden til at se blødere og glattere ud i op til flere måneder – og i visse tilfælde længere tid end det.

En af grundene til at injicerbar hyaluronsyrebaserede fillers fortsat er populære er deres evne til at tilføje fylde og mindske rynker med et enkelt besøg hos en klinik. Resultaterne holder typisk i 6 til 12 måneder alt afhængigt af, hvilket mærke der bliver brugt og din krops evne til at nedbryde stoffet. 

Fillers som et forebyggende middel mod rynker

Undersøgelser viser, at kvinder og mænd der begynder på fillers behandlinger i en tidligere alder får en langt bedre hudaldring. Derfor kan det i størstedelen af alle tilfælde være en fordel at bruge fillers før man overhovedet har fået den første rynke. Midlet kan altså bruges som en forebyggende faktor, der fungerer som et vedvarende alternativ mod hudaldring. Når det så er sagt, skal det også siges, at der flere alternativer mod hudaldring – forebyggelse kræver altså ikke nødvendigvis plastikkirurgi.

Klinikken du vælger spiller en stor rolle

Sundhedsstyrelsen i Danmark har med god grund stillet skrappe krav til skønhedsklinikker, så alle klienter kan føle sig trygge ved kirurgiske indgreb. Faktisk er de danske krav et af de mest skrappeste i Europa, hvilket er grundet det faktum, at alle krops organismer er unikke, og der derfor skal tages en række forholdsregler for at imødekomme en høj sundhedsstandard.

På baggrund af dette, anbefaler vi dig altid at spørge om, klinikken har bevis fra Sundhedsstyrelsen samt bestået deres kvalitetstjek.