HIFU TIL VAGINAL OPSTRAMNING / VAGINAL FORYNGELSE (kommer snart) | Royal Beauty

HIFU TIL VAGINAL OPSTRAMNING

Vaginal opstramning eller vaginal foryngelse er behandlinger, der bliver mere og mere populære. Det er blandt andet på grund af de nye og mere skånsomme behandlingsformer, der er introduceret til markedet igennem de sidste år. Én af disse behandlinger er vaginal opstramning via HIFU behandling, som står for Høj Intensitets Fokuseret Ultralyd. Du kan læse mere om denne teknologi i HIFU afsnittet under behandlinger. Den her side er direkte henvendt til brugen af denne teknologi til Vaginal opstramning/foryngelse.

Hvem skal overveje vaginal opstramning?

 Det er meget normalt for nogle kvinder, at de med årende får en slappere, åben og hængende vagina. Dette sker naturligt, men primært, pga. aldringsprocessen eller typisk efter én eller flere fødsler. Dette er dog ikke de eneste konsekvenser, da mange kvinder også oplever tørhed i skeden, samt urininkontinens (ufrivillig vandladning). Disse konsekvenser og ubehageligheder er en direkte årsag til mindre sexlyst, som så kan skabe andre konsekvenser.

Hvorfor skal jeg udføre det vha. HIFU?

De nævnte ubehagelige konsekvenser kan du formindske og i mange tilfælde fjerne helt igennem en vaginal foryngelse. Men hvorfor HIFU tænker du nok? Der er selvfølgelig flere metoder til vaginal opstramning, men hvis du vil igennem den mest skånsomme af slagsen, så er en HIFU behandling helt oplagt. Behandlingen er nemlig ikke-invasiv, som betyder, der ikke er behov for et kirurgisk indgreb, hvilket formindsker mængden af smerte gevaldigt i modsætning til andre behandlingsformer, og da der ikke er betydelig smerter, så undgår du også at få nogle former for bedøvelsesmidler. Hvis du vil læse mere om, hvordan HIFU specifikt genstarter den naturlige kollegen proces, så klik her.

Hvor mange behandlinger skal jeg igennem?

Hver behandling tager omkring 30 minutter, hvor du vil kunne mærke omkring 25 procent af resultatet allerede kort efter behandlingen. Derefter går der omkring 1-3 måneder før du kan se det endelige resultat. Ift. vores erfaring, så kræver kvinder omkring 3 behandlinger, hvor der minimum skal være 1 måned mellem hver behandling. Derefter kræver det kun én behandling om året for at vedligeholde de flotte resultater.

Er du i tvivl om behandlingen eller har du flere spørgsmål, så kan du helt gratis gør dig benytte af en kort konsultation med en af vores sygeplejersker. Tryk bare på knappen nedenunder for at booke tid.