HIFU – fri fra rynker og slap hud uden kirurgisk indgreb (Kommer snart) | Royal Beauty

HIFU

– Fri fra rynker og slap hud uden kirurgisk indgreb!

Hos Royal Beauty stræber vi efter at tilbyde de bedste behandlinger til de bedste priser på markedet. Vi vil gå langt for at opnå alle vores klienters tilfredshed. Vi har sørget for at udvælge de dygtigste kosmetiske sygeplejersker, som ikke bare har deres faglige håndværk på plads, men selvfølgelig skal kunne betjene alle vores klienter bedst muligt.

Lidt om HIFU

Hos Royal Beauty tilbyder vi fantastiske HIFU-behandlinger, der giver dig et ungt og naturligt look.  Nogle af de stoffer der hjælper vores hud med at opretholde et ungt glødende udseende, er stofferne elastin og kollagen. Disse stoffer findes og produceres naturligt i hudens dybere lag. Man kan ved hjælp af HIFU-behandling stimulere huden til naturligt at producere flere af disse stoffer. HIFU, som er en forkortelse for high intensity ultrasound, bruger ultralyds stråler til skabe varme i hudens dybere lag. Den bedste temperatur for kollagen- og elastinproduktionen i huden er mellem 70 og 80 grader. Under en HIFU-behandling vil ultralydbølgerne påvirke de dybere hudlag til at opnå en temperatur på netop de 70 til 80 grader på få sekunder. Dette gør produktionen af kollagen samt elastin stiger øjeblikkeligt, således at man oplever at huden bliver mere spændstig med en mere naturlig glød.

Hvordan forgår HIFU behandlingen?

HIFU Behandlingen er et smertefrit alternativ til andre former for kirurgiske indgreb. Under behandlingen vil de udvalgte områder blive område blive bestrålet med ultralyd, sådan at temperaturerne i de udvalgte områder stiger til de optimale temperaturer. Behandlingen er ikke-invasiv, hvilket betyder at man umiddelbart efter behandlingen kan fortsætte sin dag uden problemer. Det værste der kan ske ved behandlingen, er at ens hud kan blive rødlig i en kort periode. Resultater fra HIFU-behandlingen kan ses efter ca. 2 til 3 måneder, og har sin optimale virkning efter omkring 6 måneder. Mange tror at HIFU udelukkende bruges til at give et løft til ansigtet og områder omkring ansigtet. Dette er ikke korrekt, da behandlingen også kan benyttes på områder på kroppen som f.eks. mave, overarme m.m.

Du kan altid booke et gratis og uforpligtende møde med en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker, som kan hjælpe dig med at skræddersy en behandling, der passer dig og din krop bedst muligt. HIFU-behandlingen kan nemlig gives i forskellige styrker, og strålerne kan indstilles til at ramme forskellige dybder under huden alt efter behov.