Prøv permanent hårfjerning (Kommer snart) | Royal Beauty

Permanent Hårfjerning

– Sig farvel til de irriterende hår!

I modsætning til mange overdrevne påstande fra andre klinikker, så kan man aldrig fjerne hår for evigt og altid. Men Royal Beauty og vores erfarne personale kan love dig en hverdag, hvor du ikke konstant skal fokusere på de irriterende hår, som vi alle oplever vokser de forkerte steder.

Hvordan virker det?

Permanent hårfjerning vha. laserudstyr er den bedste metode til at formindske hårvækst med langvarig effekt. 

Behandlingen virker ved at udsætte hårroden for ekstrem varme, hvor laseren aktivt går ind og ødelægger hårroden, så det bliver endnu svære for håret at vokse igen. Dette er selvfølgelig en proces, som kræver flere behandlinger, og er derfor ikke en éngangsbehandling. Jo flere gange hårroden bliver udsat for varmen fra laseren, jo svære og længere tid tager det håret at vokse ud igen.

Hvor effektiv bliver min behandling?

Effektiviteten af permanent hårfjerningsbehandling varierer meget, og afhænger primært af 2 faktorer: Det laserudstyr der bliver brugt og din hud- og hårfarve.
Laserudstyr til permanent hårfjerning bliver bedre og bedre for hvert år. Royal Beauty har et mål om at være med og støtte om den udvikling ved at inkorporere det i vores behandlinger. Derfor kan vi love dig, at den nyeste teknologi bliver brugt til din behandling, så du får det meste ud af din penge.
Den anden faktor er din personlige hud- og hårfarve. Den generelle regel er, hvis du har lys hudfarve og mørk hårfarve, så har du de bedste forudsætninger for en effektiv behandling. De to kombinationer gør det lettere for laserudstyret at målrettet ødelægge hårroden.

 

Hvor mange behandlinger skal jeg igenmem?

Antallet er behandlinger varierer meget og er afhængig af de faktorer, der lige er nævnt. Det betyder jo mere effektiv behandlingerne er, jo færre af dem skal du igennem. Men der skal som minimum altid gå 4 uger mellem hver behandling.
Da antallet af behandlinger varier meget fra person til person, er det bedst, du ringer eller besøger os for konsultation med en af vores erfarne medarbejdere.

Hvad skal jeg være opmærksom på efter behandlingen?

Først og fremmest skal du vide, at det kan gøre en smule ondt og eventuelt skabe midlertidig irritation at få sit hår permanent fjernet vha. laser. Dette skal ikke skræmme dig væk, da fordelene ved permanent hårfjerning kraftig opvejer de få ulemper.

For det andet skal du også være opmærksom på, at ikke møde op med hår, de områder du vil have behandlet. Det bedste du kan gøre er, at barbere dit hår enten på behandlingsdagen eller dagen før du skal behandles. Dette sikrer en mere effektiv behandling, da det er bedst at udsætte hårroden for varme, når håret er i vækstfasen.