TANDBLEGNING | Royal Beauty

Tandblegning

– Smil til verden, og verden smiler til dig!

I Royal Beauty anderkender vi vigtigheden af at smile, og de mange fordele der kommer med. Der skal nødigt være nogen, der holder sig tilbage med at smile pga. misfarvede tænder. For at modarbejde denne tendens, tilbyder vi exceptionel tandblegning med de bedste udstyr til dem som føler, at deres tænder holder dem tilbage med at smile i livet.

Generelt om tandblegning hos Royal Beauty

Royal Beauty tilbyder en alternativ til den tandblegning, som bliver tilbudt hos tandlægeklinikker. På grund af EU reguleringer, må vi kun bruge relativt milde tandblegningsprodukter. I langt de fleste tandblegningsprodukter er det ingrediensen hydrogenperoxid (på dansk: brintoverilte), der bl.a. er årsagen til at tænderne bliver hvidere. Vores produkt indeholder 0,1% hydrogenperoxid, hvilket er den maksimale mængde, som loven tillader for skønhedsklinikker at bruge.

Der er derfor flere fordele ved at få dine tænder behandlet hos os. Først og fremmest får du hvidere tænder for en brøkdel af prisen sammenlignet med tandlægeklinikker. For det andet, så vil du enten opleve meget milde bivirkninger og bedste tilfælde slet ingen bivirkninger, grundet det milde og skånsomme produkt. Men et mildt produkt er ikke lig med en dårlig behandling. Vi har oplevet, at vores behandling kan give dig hvide tænder op til 1 år. Men effektivteten varierer selvfølgelig og er afhængig af dine spiservaner mm.

 

Hvordan forgår selve behandlingen?

Når du møder ind for at få tandblegning hos Royal Beauty, så kommer du til at sidde og have en dialog med en af vores erfarne sygeplejesker. Sygeplejersken vurderer din personlige historie og fortæller dig hele behandlingsprocessen. Processen starter med at sammenligne din tandfarve med en farveskala som indebærer de forskellige stadier fra gul til hvide tænder.
Efterfølgende skal du ligge på vores behandlingsstol og få smurt noget gele på dine tænder, som skal udsættes for noget LED lys. Denne behandling tager 30 minutter.

Hvad kan jeg gøre, for at få en optimal tandblegning?

Du skal være opmærksom på, at selvom det ikke er et krav, så er det bedst du får tjekket og behandlet for huller eller andre problemer hos tandlægen. Det er også et plus, hvis du inden behandlingen har fået en grundig tandrensning hos tandlægen, så vores behandling kan mere effektivt gå ind og afblege dine tænder.

Hvad skal jeg være opmærksom på efter behandlingen?

For er forhøje effektiviteten af behandlingen, er det vigtigt at du nøje følger sygeplejerskens instrukser. Det indebærer, at du ikke må spise, drikke eller ryge noget den første 2 time efter behandlingen. Derefter skal du også holde dig fra føde- og drikkevarer der indeholder farvestoffer i hele 48 timer efter behandlingen.

Hvordan virker kosmetisk tandblegning?

Processen ved behandlingen forgår via en kemisk reaktion mellem to elementer. Det første er det blegemiddel vi bruger, som skal placeres omhyggeligt på tænderne. Derefter projekteres noget unikt LED lys på dine tænder, som igangsætter den kemiske reaktion. Reaktionen indebærer en oxidering af de farvede molekyler, der derefter nedbrydes. De farvede molekyler er noget af den gule farve, som du igennem mange år har fået pga. mad, drikke osv. Derefter splittes farvemolekylerne i emaljen, som gør at tænderne kommer til at se hvidere ud.

Hvem må IKKE få denne behandling?

Hvis du kan identificere dig med nogle af følgende punkter, så udfører vi ikke tandblegning for dig.

  1. Du er i gang med en større behandling hos en tandlæge.
  2. Du er gravid eller har en nyfødt, som skal ammes.
  3. Du er under kemobehandling.
  4. Du er under 16 år.